Synlighet på nett

klarer du å nå fram til alle dine potensielle kunder i havet av valgmuligheter og ulike budskap? Det finnes mange ulike strategier for å lykkes på nett. Vi hjelper deg med å utvikle kvalitetsløsninger som ikke koster skjorta.

Design og teknologi

Folka i Fremlys har lang erfaring med alle aspekter rundt webdesign og utvikling. Vi legger vekt på gode brukeropplevelser og relevant innhold.

Vi er plattform-uavhengige og utvikler basert på behov. Vi har lang erfaring med utvikling i blant annet WordPress, HubSpot, Craft og Joomla.

Enkel å vedlikeholde

En nettside fra oss er ukomplisert for både deg og kundene dine. Vi sørger for at sidene dine enkelt kan oppdateres og redigeres. 

Enkel å finne (SEO)

Det finnes mange metoder for å oppnå god synlighet. Vi inkluderer nødvendige metoder for at du enkelt skal bli funnet på nett. Noen stikkord er: Keywords, meta-tagging, krysslenker, sidehastighet, relevant innhold og riktig kode for google-indeksering.

Metodikk

Vi baserer oss på innsikt og forståelse for nettsidens hensikt når vi setter opp sidekart og struktur. Deretter begynner vi med skisser og prototyper for å lande en retning.

Vi har et tett samarbeid hele veien, slik at vi er trygge på at du blir fornøyd med sluttproduktet.

Nettbutikk

Selg hva du vil fra hvor du vil

En nettbutikk fra oss er ukomplisert for både deg og dine kunder. Vi har løsningen for deg som vil etablere din bedrift på nett uten å bruke flere hundretusen.

Kontakt oss

10 + 8 =

Om du ikke vil bruke kontaktskjema kan du sende oss en epost på hei@fremlys.no